Saturday, February 11, 2012
Omleta de albusuri cu spanac
Cand am auzit pentru prima data de omleta din albusuri, fara strop de galbenus, am fost usor sceptica, recunosc. Apoi am mancat prima astfel de omleta si parerea mi s-a schimbat total: este foarte buna, la fel de buna sau chiar mai buna decat o omleta obisnuita, dar mult mult mai sanatoasa.
De ce? Pentru ca albusulurile sunt una dintre cele mai bune surse de proteine, concurand la acest capitol cu pestele, puiul sau carnea slaba si in plus sunt sarace in calorii si colesterol. Am ales sa combin albusurile cu spanacul, care contine foarte multe fibre, ajuta digestia, previne constipatia si mentine un nivel scazut al glicemiei. In plus, spanacul este bogat in flavonoide, care au proprietati anti-cancerigene si unele studii au aratat ca spanacul este indicat in special pentru prevenirea cancerului la prostata. Si pe langa toate acestea, omleta in sine este delicioasa!
Va las cu reteta video pentru omleta de albusuri cu spanac si va doresc un weekend exceptional :)
in primul rand felicitari pt blog , teo spune-mi te rog cu ce vopsea te vopsesti e super culoarea
ReplyDeleteViorica, sa stii ca nu mai sunb blonda acum :) Dar ma vopseam cu Garnier 111, blond super deschis cenusiu :)
ReplyDelete