Eu sunt convinsa ca micul dejun e cea mai importanta masa a zilei. Si mai sunt convinsa ca daca micul dejun este variat si nu inseamna in fiecare zi paine cu unt si ceva deasupra, vom fi mai tentati sa nu sarim peste prima masa a zilei, care poate fi un deliciu culinar, la fel ca si pranzul sau cina. In plus, nu trebuie sa fie doar delicios, ci si foarte sanatos. De aceea va propun azi un mic dejun mai “altfel” si gatim pesto din rucola la Mic Dejun in 5 minute by Cappy :)
Felicitari pentru noul sablon! foarte fain!
ReplyDeleteGreat new look ! I love it !!!
ReplyDeletemultumesc! era nevoie de o schimbare si a iesit exact asa cum am vrut :)
ReplyDeleteBuna Teo!
ReplyDeleteM-ai inspirat cu reteta ta super usoara si accesibila ca si ingrediente(toate mai putin mugurii de pin - pe care ii voi inlocui cu nuci caju se pot procura de la hipermarketul din apropiere :-P). Totusi fiindca din reteta ta ceea ce imi lipseste e un blender orientat cu lamele in jos cam ca al tau, vroiam sa te intreb ce tip de blender folosesti. Mi se pare ca pesto-ul s-a pasat tare bine si e foarte marunt - ideal...
Buna Roxana:) eu folosesc pentru operatiunile astea repide un blenderash foarte ieftin, pe care l-am luat de pe emag: http://www.emag.ro/blendere----tocatoare/tocator-sinbo-shb-3042--pSHB3042
ReplyDelete