Tuesday, March 06, 2012

Oua cu ton pentru micul dejun

Oua cu ton pentru micul dejun
Cand eram mici, stiam ca ouale umplute sunt bucate alese si le servim numai la ocazii speciale. Probabil pentru ca era penurie de oua pe vremea aia, insa ceva imi spune ca la pretul pe care ouale il au mai nou, ouale umplute vor fi din nou delicatese. Insa eu am vrut sa va arat ca se fac foarte simplu, ca sunt perfecte pentru un nou episod “Mic dejun in 5 minute by Cappy”.

De ce oua umplute cu ton? Pentru ca tonul este un aliment foarte bogat in nutrienti si este o sursa excelenta de proteine, dar si de seleniu, magneziu, potasiu, vitaminele B1 si B6. Cel mai important insa, e faptul ca tonul este bogat in acizi grasi Omega-3, care ajuta la buna functionare a sistemului cardio-vascular. Despre ouale fierte am tot povestit, sunt perfecte pentru micul dejun, iar pentru ca reteta sa mearga foarte repede, tot ce trebuie sa faceti e sa la fierbeti cu o seara inainte.

In rest, totul se prepara in cateva minute si este un mic dejun special, care va impresiona mesenii. Sa va fie de bine si nu uitati: nu sariti niciodata peste micul dejun si nu ratati niciun episod din “Mic dejun in 5 minute by Cappy”.

6 comments:

  1. imi plac ouale umplute sub orice forma!

    ReplyDelete
  2. arata foarte fain! chiar nu m-am gandit sa fac la micul dejun oua umplute, dar la cat de repede merge tot, promit sa incerc chiar in weekend! multumim, Teo, ca de obicei, tu ai cele mai bune idei!

    ReplyDelete
  3. Arata extraordinar. :)
    Cand ma gandesc ca oul e acum aproape 1 leu... parca imi vine sa prepar asta doar la ocazii speciale! :)

    ReplyDelete
  4. interesanta reteta, am sa o incerc si eu :)
    poti sa postezi, te rog frumos, link-ul de unde ai cumparat farfuriile?? am cautat pe sunfood.ro , de unde ziceai ca le-ai cumparat, dar nu am gasit :(
    ms :)
    Laura

    ReplyDelete
  5. Laura, nu mai sunt farfurii acolo, de aia nu le-ai gasit :(

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.